Джеймс Уорлик: Не искам делото срещу Алексей Петров да се точи

  • 09 декември 2011 08:36

  • 1192
  • 4
Джеймс Уорлик: Не искам делото срещу Алексей Петров да се точи
©

Ще бъде изключително неприятно ако делото срещу Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна се проточи. Това заяви американският посланик Джеймс Уорлик в предаването Бодилник по ТВ7.

Българите искат правосъдната система да се произнася справедливо и бързо. Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна заслужава да получи справедлив процес по обвиненията, които са му повдигнати, но той не трябва да продължава три-четири години, препоръча дипломатът. Съдът трябва да гарантира, че ще има правосъдие и ако се установи, че Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна е виновен да получи своето наказание. Един процес винаги започва с арест и всички очакваме съдилищата да осъждат хората, които са виновни, заяви Уорлик.

След като си призна, че е теглил нелегална музика и филми, Джеймс Уорлик призна, че не се гордее с това. Вече има Айтюнс, който предлага легална музика на ниска цена. 

Американският дипломат се похвали, че обича за тича за здраве и два-три пъти в седмицата да ходи на фитнес. Той дори покани водещия Николай Бареков да потичат заедно.

Последвайте канала на

Novini.bg
1192 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
чичи

2012.02.15 | 15:54

4
а аз не искам посланник да ми се меси във вътрешните дела все едно тук му е бащиния!
Дон Цицорко

2011.12.09 | 13:42

3
За какво ни е народно събрание,като си имаме Уорлик....и министерски съвет не ни трябва.... Какво доживяхме- анимационен герой да дърпа конците на нашите политически мъпети
Аз

2011.12.09 | 13:42

2
За подобно изказване въпросния олигофрен Джеймс Уорлик би бил обявен за персона нон грата от всяка една нормална държава. Това си е пряка намеса във вътрешните работи, а нашите прости управляваши му се кланят и му ръкопляскат ....
BG

2011.12.09 | 11:24

1
АБЕ ТО И НИЕ ИСКАМЕ И БЕЗ НЕГОВОТО МНЕНИЕ ЗА СТОТИЦИТЕ И НАВЕРНО ХИЛЯДИ КРАДЦИ,МАРОДЕРИ,РЕЦИДИВИСТИ И ТЕМ ПОДОБНИ,АМА...''ТРАЙ КОНЬО ЗА ЗЕЛЕНА ТРЕВА''!

Добави коментар

Водещи новини