Илиана Раева за златните момичета: Извървяха трънлив, но адски красив път, Цвети е боец (видео)

  • 26 август 2016 08:19

  • 21291
  • 1
Илиана Раева за златните момичета: Извървяха трънлив, но адски красив път, Цвети е боец (видео)
©

"Страхотна любов и страхотно посрещане, заслужават го момичетата". Това заяви в ефира на БТВ Илиана Раева.

Тя обясни, че момичетата са се разчувствали адски много, а посрещането на хората тук в България е надминало себе си.

"Много е трудно, когато хората имат очаквания от теб и мислят, че ще вземем медал", каза Раева.

"Това, да се стиковаш в отбор, е изключително сериозна и не е лека работа. Преди 8 години, когато сформирах отбора започнахме освен с яко тренировки и с много, много говорене и така създадохме един отбор, който беше като един дух. За осем години не ги видях нито веднъж да се скарат", разказа Илиана Раева.

"Тези момичета имаха един много трънлив път, но адски красив", смята още тя.

"Нещата с Цвети Стоянова се подобряват така, както ние искахме да се случи. Много я пазехме и не искахме да коментираме ненужно. Тя ще се оправи и ще се върне към нормалния живот. Това, което стана с нея и че оцеля е цяло чудо", допълни Раева.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
21291 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Красен

2016.09.19 | 19:27

1
Хайде стига с тези гимнастички. Много лошо впечатление прави, че постояно ни показват тази Любомира и нейния татко, заради които Цвети се хвърли от терасата! Как и той бил олимпийски медалист, и дъщеря му го последвала, а забравят да кажат, че за да получи тази мърла премията изхвърлиха от отбора човек, който се е трудил да е там! А за представянето в Рио - само вижте Кения. При 6 златни и 11 сребърни медала, цялия им олимпийски комитет подава оставка, защото е лошо представяне. А нашия министър ми се хвали, че е голям успех и 1 сребърен и 2 бронзови! Да не говорим за българските премии за медали, които са далеч далеч по-големи от САЩ и Германия дори. Е, нали сме по-богата страна...

Добави коментар

Водещи новини