Обработиха новородено с препарат срещу комари в Пловдив

  • 18 август 2016 12:28

  • 26520
  • 0
Обработиха новородено с препарат срещу комари в Пловдив
© Булфото

Пълчища комари нападнаха Пловдив. По тази причина от ОП „Дезинфекционна станция“ са предприели масово третиране, обаче е засегнало и бебетата и техните родители. За такъв случай разказва Георги Павлов, живеещ на бул. "Христо Ботев" 98 пред "Трафикнюз".

Снощи около 20,30 часа той и семейството му вечеряли в ресторант на ул. "Петко Д. Петков", когато по улицата минал камион, пръскащ срещу комари. Струята била толкова силна, че заедно с комарите "обработила" и спокойно хапващите клиенти на заведението. Заедно с 40-дневното бебе на мъжа, което си спяло в количката, която все пак го предпазила от отровния облак. Детенцето не е пострадало, но родителите му са били ужасени.

Храната, сервирана по масите, останала недокосната от хората. Мъжът се обадил по телефона в предприятието, откъдето според него мъж на име Живко му е обяснил, че практиката е да се пръска по тъмно и тези, които пръскат, не могат да се съобразяват с това кой къде е седнал да се храни. Гневният баща определя думите му като "наглост".


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
26520 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини