Излъган гурбетчия се обеси заради 2000 евро

  • 07 декември 2011 07:10

  • 3448
  • 0
Излъган гурбетчия се обеси заради 2000 евро
©

56-годишният Кирил Георгиев Царев сложи край на живота си в собственото си жилище в Сандански, той е намерен обесен в таванското помещение в къщата си на ул. "Ильо Войвода" в кв. "Изгрев" на курортния град от брат си Иван, пише в. Струма.

На входната врата закачил предсмъртно писмо, в което заявява, че причината да сложи край на живота си е, че е излъган от работодателя си германец . "От чужбина ми дължат над 2000 евро заплата, а нямам пари, за да живея. По-добре да напусна този свят", е написал собственоръчно преди да се обеси Кирил. Писмо със същото съдържание той оставил и на сина си. Съседи и приятели на починалия Кирил са потресени от решението му да се обеси. От години той работил в чужбина като строител. Преди няколко месеца заминал за Германия, върнал се в края на ноември. Споделял с близките си, че заради кризата работата намаляла, а работодателят му не му изплатил сумата, която изработил.

Върнал се в родния си град, за да изкара зимата, и бил с намерение отново да се връща в Германия, разказа Лазар Георгиев. Той уточни, че ден преди да се обеси Кирил е бил с костюм и вратовръзка и се разхождал по главната улица като за последно. Здрав-прав човек, в разцвета на възраста си, бе коментарът на Лазар. Не знам защо сложи край на живота си по този начин. Кирил е открит от брат си Иван още топъл, след като прочел предсмъртното писмо, когато влязъл, тялото на Кирил висяло на бял чаршаф около врата.

Последвайте канала на

Novini.bg
3448 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини