Вече има повече патрули в района на площад Бански и Лъвов мост

  • 10 август 2016 19:28

  • 1873
  • 4
Вече има повече патрули в района на площад Бански и Лъвов мост
© Булфото Архив

Към патрулите на Общинска полиция и СДВР в района на Лъвов мост и пл. „Бански“ се включват и инспектори на Столичен инспекторат.

Общо 6 екипа на общинска полиция и на СДВР патрулират през деня в зоните на бул. „Мария Луиза“ и Лъвов мост, на пл. Бански, Ротондата на Централна гара и Женския пазар. По нареждане на кмета на Столична община Йорданка Фандъкова към 4 от полицейските патрула се присъединяват инспектори от Столичен инспекторат, които имат задача да следят за чистотата и за нелегална търговия.

Във връзка с повишения брой на мигранти в този район на София е изградено видеонаблюдение на пл. „Бански“, на Лъвов мост, на ул. „Пиротска“ и ул. „Цар Симеон“, на Ротондата на Централна гара, на ул. „Пиротска“ и ул. „Цар Симеон“. Екип на Жандармерията патрулира в района през нощта, както се договориха министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова и кмета на София Йорданка Фандъкова преди седмица.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1873 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Гост

2016.08.11 | 13:21

4
Паразити е много точна дума. Нищо не дават от себе си а само изискват и насаждат своя първобитен начин на живот. Неандерталци със самочувствие.

2016.08.11 | 13:21

3
И какво като има повече патрули?? Ефекта е нулев. Бой трябва. Бой и бачкане- който не иска- марш обратно в кочината от която е изпълзял, паразита му с паразит.
хаха

2016.08.11 | 13:21

2
Ефект 0(нула)!!! Пак е свинщина, цигания и страшно опасно за жените!!! ФЪНДЪКова продаде София на арабите... абе ... срам срам срам

2016.08.11 | 13:20

1
Аре... А нощно време ко прайкат патрулите!? Пак семки ще чоплят кат през деня!? Не мерси! Или да вършат ефективна работа, или направо да махат мигрантите от района. Вече писва да се мотаят там!

Добави коментар

Водещи новини