"Говорещият с кучета" идва в София

  • 04 август 2016 12:09

  • 4279
  • 3
"Говорещият с кучета" идва в София
© Facebook

"Говорещият с кучета" Сизар Милан ще гостува в София със своето образователно и забавно шоу на живо. Събитието ще бъде на 23 март в зала "Арена Армеец", съобщиха организаторите от "Лауд консертс".

Милан ще сподели уникални техники за създаване на балансирана и спокойна връзка между стопаните и техните любимци. Европейската обиколка през март 2017 на "Говорещият с кучета" включва само 15 дати в 10 страни.

За демонстрациите у нас ще бъде проведен специален подбор на български кучета. Собствениците трябва да следят внимателно новините около събитието, ако искат техният домашен любимец да стане част от шоуто в Арена Армеец.

Нашумял с телевизионното хитово риалити шоу "Говорещият с кучета" по "Нешънъл Джиографик", Сизар Милан е безспорна водеща фигура в областта на поведението на кучетата.

По време на шоуто си у нас той ще сподели с публиката своята философия за доверието, уважението и любовта. Любителите на кучета ще бъдат вдъхновени от начина, по който водещият ще разкрие тайните за по-щастлива и пълноценна връзка между стопаните и техните любимци. Демонстрациите ще бъдат с български кучета, предварително подбрани за спектакъла у нас.

Билетите влизат в продажба от 5 август на цени от 59 лв. до 145 лева.

Последвайте канала на

Нора Виткова
4279 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Georgi

2017.03.13 | 18:59

3
До № 1. Емо , никой не те насилва да ходиш на това шоу , ЛАЙ СИ В КЪЩИ !
Емо

2017.03.13 | 18:59

2
Кой го е поканил този самопровъзгласил се за разбирач испански емигрант и продавач на бургери? Кой се договори с него да му напълни джобовете с парите на лековерните и нищо не отбиращи от темата българи? Бойкот на глупака, решил да изкара някой лев за наша сметка!
Каро

2017.03.13 | 18:59

1
Ще го тричаме и него и кучетата му хахахахахахахахаах

Добави коментар

Водещи новини