Майка през сълзи: Мъжът ми ме заплашваше, че ще ми отнеме детето, отведе я без мое знание в Унгария

  • 04 август 2016 07:48

  • 4084
  • 3
Майка през сълзи: Мъжът ми ме заплашваше, че ще ми отнеме детето, отведе я без мое знание в Унгария
©

Деница Димитрова е женена за унгарски гражданин и имат дете - Ема. Отношенията им се влошават и тя подава молба за развод, докато тече делото, мъжът извежда детето от България без тя да знае или да е дала разрешение. Жената разказа, че никога не е ограничала срещите между баща и дъщеря. "Отидох в посолството на Унгария, където ми проведоха буквално едно интервю защо не съм съгласна да подпиша документите и детето да напусне страната. Консулът или посланикът ми каза, че забелязва отмъстителност в поведението ми, а аз му отговорих, че от раждането й съм заплашвана, че то ще ми бъде отнето. Не мога да повярвам, че това се случва в страна от ЕС", това разказа през сълзи Деница.

По думите й Ема е била взета чрез една сърцераздирателна история, че брат му си идва от САЩ и никога не я е виждал. "Отидох в един мол в София, там на стратегическо място, където има топла връзка с метрото и за минута невнимание от моя страна, той я е взел и е отишъл директно на летището. Когато видях, че я няма започнах панически да ходя напред - назад и да звъня на мъжа ми - телефонът му бе изключен, а брат му и баща му се опитваха да ме разсеят. Обадих се на тел. 112 и те ми изпратиха патрулна кола", разказа още тя.

От МВР са поддали информация, че детето се намира в Унгария, изведено е чрез самолет.

"Детето ми не говори унгарски, не познава роднините на мъжа ми. Родена е в Ливан, но от 10-месечна живее в България. Издаден й е паспорт абсолютно легално, без мое знание и без моя подпис", каза още майката. По думите й тя се чува всеки ден с Ема. "С това парадира, че е най-благородният баща. Ще сезирам всички възможни институции", каза още майката.

Последвайте канала на

Калина Христова
4084 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
сс

2016.08.23 | 12:15

2
абе хора кой ви чука с камъни по главата да се омъжвате за чужденци без значение колко са галантни и богати това е друга култура глупаци прости децата ви страдат и вие страдате
Пешо Манафа

2016.08.23 | 12:16

3
Що па да страдат децата? То детето е с баща си и е далече от нашата кочина и със сигурност живее по-добре отколкото би живяло с майака си.
FM

2016.08.23 | 06:39

1
Те (жените) не-гледат, до тях да имат човек, те гледат да имат пари.

Добави коментар

Водещи новини