Автобус забрави пътниците си на магистралата

  • 01 август 2016 21:43

  • 3106
  • 0
Автобус забрави пътниците си на магистралата
© Булфото(архив)

Автобус на фирма „Елит", който пътува по линията Кърджали - София, забрави пътници на бензиностанция, която се намира на автомагистрала Тракия. Това се жалваха пътници, цитирани от 24rodopi.com.

Злополучният автобус потеглил от столицата към Кърджали по график в 10.00 часа. След 2 часа и 15 минути път, шофьорът обявил почивка на бензиностанция, намираща се между Пловдив и Първомай.

По думите им след 20 минутната почивка пътниците на автобуса се качили обратно в автобуса и непълнолетно момиченце, която изпълнявало ролята на стюардеса, преброило пътуващите.

„Изглежда малката обаче е объркала в броенето. Вече бяхме на разклона за Първомай, когато някой звънна на автобусния шофьор, че има забравени пътници. Той пък така се паникьоса, че вместо да спре, влезе в разклонението за града, направи обратен завой и се върна на магистралата", разказаха още очевидците.

След повече от 10-минутно чакане, забравените пътници били докарани от кола с пловдивска регистрация. Едната от тях обаче от бързане изпуснала до автобуса скъп телефон. В същото време изнервен от чакането мъж бил слязъл да пуши и за щастие видял падналия на асфалта телефон. „Голям късмет извади жената, хем успя да хване автобуса, хем не загуби и скъпата си вещ", коментираха с усмивка пътуващите.

И така след близо 50-минутно закъснение автобусът все пак пристигнал до крайната си дестинация – Кърджали.

Последвайте канала на

Novini.bg
3106 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини