Ромският лидер Илия Илиев плаши Цветанов с компромати

  • 05 декември 2011 11:23

  • 14452
  • 27
Ромският лидер Илия Илиев плаши Цветанов с компромати
©
Хубаво е в държавата да има ред и да се следи законността, но мисля, че за случая, в който министър Цветанов спомена моето име, е бил подведен от корумпирани служители в средните нива на службите.
 
Това заяви пред в. “България Днес” лидерът на партия ДРОМ и бивш общински съветник от ГЕРБ в София Илия Илиев.

В петък Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа разкри, че Илиев е свързан със схемите за източване на 50 млн. лв. от Национална компания "Железопътна инфраструктура" (НКЖИ).

“В днешно време да се говори за източване на държавно предприятие в страната член на Европейския съюз, което има структура на управление борд на директорите, в който участват зам.-министри и министри, които наблюдават работата му, е смешно. В тази връзка източване на държавно предприятие без участието на министър или вицепремиер няма как да стане”, подчерта Илиев.

Той не може да си обясни как името му е било забъркано в грандиозния скандал със злоупотребите в железниците.

“Относно споменаването на името ми, това е лична обида и мисля, че министър Цветанов за пореден път, меко казано, е избързал с изказването си. Мисля, че е несериозно без никакви факти и доказателства да обвинява обществена личност като мен спрямо позицията, която той заема в държавата”, натърти водачът на ДРОМ. И продължи: “Ако така безотговорно ще си говорим, аз мога да кажа за четирите години, в които съм бил в Столичната община като представител на ГЕРБ, много факти, които да разтресат държавата и медиите и да предизвикат много въпроси към Цветанов”.

За момента Илиев не иска да каже какво точно знае за ГЕРБ и Цветанов. Ромският лидер обаче е категоричен, че ако името му не бъде изчистено, ще проговори, предизвиквайки огромен скандал.

“Пожелавам успешна работа на проверяващите. Искам, когато проверката приключи, министър Цветанов лично да ми се извини за обидата, която ми нанесе”, настоява Илия Илиев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
14452 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар
МАНГАЛ & МИНИСТЪР ООД

2011.12.08 | 09:59

27
СХЕМАТА Е ПРОСТА - МАНГАЛ ДАВА РУШВЕТ НА МИНИСТЪР И КРАЖБИТЕ ЗАПОЧВАТ.... ЗАЩОТО В НАШАТА ГУБЕРНИЯ ГОЛЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ МАНГАЛ И МИНИСТЪР НЯМА. И ДВЕТЕ КАТЕГОРИИ НАЙ-ОБИЧАТ ДА КРАДАТ. ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ !!!
Ambulance

2011.12.08 | 09:50

26
Абе Волен Сидеров добре ни казваше!!Ей аман вече от престъпници,тия разно ромски босове ако бяха в друга държава да са ги скалпирали,да им гният кокалите в затворите а тука е-ати свободията,абе ние имаме ли главна прокуратура толкова години???

2011.12.08 | 09:49

25
Начи, ако ти тва, аз онова... Нарича се изнудване и се наказва. Укриването на престъпна дейност и информация за такава, също. Особено от държавен скужител, какъвто е Илийчо мамин. Сега, щом знае и си трае, значи е съучастник. Ай всички с танцова стъпка към пандиза.
T.Kolev

2011.12.06 | 19:27

24
Японска програма за подпомагане,интеграция и заетост на ромите от Република България.: Настоящата програма е с профил единствено за граждани от ромски/циганиски/ произход!!! I. Общи условия: 1.Безплатно пътуване до Япония. /транспортните разходи до локацията се възстановяват в пълен размер/. 2.Безплатна квартира и настаняване в непосредствена близост до местоработата/предлагат се тип фамилни къщи/. 3.Безплатна храна през целия период на пребиваването. /храната се добива основно от региона/. 4.Безплатно работно облекло /включва фланелка,каска,гащеризон,ръкавици и работни обувки/ 5.Времетраене на договора за работа /неограничен/. II. Изисквания към кандидатите: 1.Не се изискват дипломи и квалификации за завършено образование. 2.Няма възрастово и полово ограничение /изисква се единствено работоспособност/. 3.Жените работят на олекотен режим. 4.Допуска се деца над 11 години да работят със изричното съгласие на родителите /на лек спомагателен режим при намалено работно време и двойно заплащане/. 5.Допълнително работно време - Over Time/се стимулира с атракциони надбавки към основната заработка/ III. Заплащане и осигуровки: 1.Заплатите не се облагат с данъци. 2.Работещите се осигуряват здравно /напълно безплатно/. 3.Пенсионни осигуровки не се заплащат от работниците /освен при тяхно желание/. 4.Основната заплата е в размер на /210,000 йени - 2000 евро/ на месец. 5.Допълнителното заплащане се изчислява на Over time заработката. IV. Същност на работата: 1.Работи се предимно с 5кг чукове,секачи,шила,Hilti и друга разрушителна техника. 2.Основно ще се демонтират съоръжения,сгради,централи,инсталации и други /с цел извличане на метала/. 3.Допълнителната заработка след изтичане на работното време /се заплаща на килограм сметната продукция на кантар/. 4.Деца работещи на облекчен режим /нямат право да работят извънредно/. 5.Заработки в неделни дни /се заплащат в троен размер/. V. Препоръки към кандидатите: 1.Владеенето на японски език е предимство ! 2.Владеенето писмено и говоримо на японски език е още по голямо предимство ! 3.Препоръчва се работниците да идват на работа изкъпани и с изпрани дрехи ! 4.Пушенето на работното място е абсолютно забранено ! 5.Неизтрезняли работници не се допускат на работа /с оглед съхранение на тяхното здраве/ !!! За повече информация потърсете: "Бюрото по труда /във вашият град ,област/. или Японското Посолство": P.S. Няма ограничение за бройката на работните места !!! Първите назначени ще заемат супервайзърски позиции !!! ПРИВЕТСТВАМЕ ВИ С ДОБРЕ ДОШЛИ ВЪВ ФУКУШИМА !!!

2011.12.06 | 19:13

23
Как всичко се повтаря като гротеска? Навремето по соца имаше такъв виц. Когато на Манго не му дали награда, той се възмутил: "Когато трябваше да се работи извънредно и в събота и в неделя на най-тежката работа - "Другарят Манго", когато се раздават награди, екскурзии, банкети - "мръсен циганин". Та и сега. Когато трябва да се печеляt избори (вече и за децата е ясно как) - "Господин Илиев от партия ДРОМ, подкрепяна от ГЕРБ", а след изборите, когато трябва да се търси виновник "ромската фамилия на Илиев нанесла щети за 50 млн. на БДЖ". Ама сега не е виц.
Ivan

2011.12.06 | 19:12

22
Do koga shte gi tarpim vsichkite?
до 12

2011.12.06 | 18:19

21
Ами мангал, не мангал, човекът точно това и други неща иска да каже. Къде са парите от обществени поръчки, от контрабанда. Ама като Айшето- "А дано, ама надали".
???

2011.12.06 | 16:20

16
А бе Илийчо, а бе момче, недей така, че видя ли какво стана с Мишо Бирата. Тия не си поплюват, когато някой ги компрометира. Не забравяй, че на ЦвЦв баща му е бил шофьор на най-страшния шеф на ДС- Григор Шопов, от когото и бай Тошо се страхуваше. Значи е бил един от най-доверените, та затова и чедото му са го назначили в 7-мо управление на ДС, за което се мълчи 22 години, там се е следяла кореспонденцията на хората. Също и Андрей Иванов е разполагал с целия масив от данни на МВР. И сега притискат неудобните или им спретват ревизии та свят да ти се завие. Мислиш ли, че само по собствена инициатива напуснаха депутатите от РЗС и АТАКА?
Любопитно ми е!?

2011.12.06 | 18:19

20
Прав си за РЗС-то и АТАКА. Той Волен се обади за бюджета и веднага му изкараха всички кирливи ризи и му разбиха партията. Този мангал ще яде сопата това е ясно, но едно не ми дава мира. Чета, че родното ФБР щели да го закриват и доста сопи са отнесли. Питам се ТЕ пък какво ли са надушили, че така им отмъщават Боко и компания???
гери

2011.12.06 | 18:17

19
говори циганино.бог е справедлив и ще реши кой е виновен в този случай.говори да видим какво ще кажеш!
чочо

2011.12.06 | 16:21

18
Тоя си ритна здравната книжка. Че е виновен е ясно. Сега се опитва да накара господарите си да не го жертват, както са решили, а всичко пак да се скрие и покрие, както става ВИНАГИ в тази наша псевдодържава. Но ако знае нещо наистина компрометиращо, очаквам да му се случи инцидент или "разчистване на сметки между престъпни групи"

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини