Затвориха път във Великотърновско заради свлачище

  • 20 юли 2016 07:32

  • 1521
  • 0
Затвориха път във Великотърновско заради свлачище
© Булфото

Затворен поради свлачище остава участък от път Царски извор – Драганово. Обходният маршрут е през село Сушица. Условията за пътуване във Великотърновска област са добри.

Времето е слънчево, видимостта нормална. Пътните настилки са сухи. Трафикът е с нормална интензивност, като в центъра на града и по основните пътни артерии все още е спокоен.

Проходът на Републиката е отворен за движение. Затворен за движение на моторни превозни средства над 10 тона е проходът "Твърдица - Елена". На път Дебелец - Плаково - Средни колиби - Елена поради лошо експлоатационно състояние е ограничено движението за товарни автомобили над 10 тона.

Поради пропаднали плочи на плочест водосток движението по път Ксилифор - Ялово - Дряново се осъществява в едната лента. На път Елена - Твърдица от 47 до 48 км движението се осъществява в едната лента поради пропадане на пътното платно. Екипи на КАТ „Пътна полиция“ следят за превишена скорост в областта. Патрули са разположени на входовете и на изходите на Велико Търново.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1521 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини