Татяна Буруджиева: Дори и Цветанов не знае кой е кандидатът на ГЕРБ за президент (видео)

  • 05 юли 2016 08:42

  • 1516
  • 0
Татяна Буруджиева: Дори и Цветанов не знае кой е кандидатът на ГЕРБ за президент (видео)
© Булфото

Политологът Татяна Буруджиева и Георги Харизанов от Института за дясна политика коментираха предстоящите президентски избори в студиото на сутрешния блок по Нова телевизия.

Според Буруджиева в момента всички партии водят кампании, но без кандидати. Пример за това, по думите й, са освен обиколките на Цветан Цветанов, а и обиколките на Георги Първанов. „Вижте само къде ходи той. По празниците на градовете може да се разбере“, каза тя. Буруджиева е на мнение още, че дори самият Цветан Цветанов не знае кой е кандидатът на ГЕРБ за „Дондуков 2“ и напомни, че партията има лидер.

Тя смята също така, че все още няма обявени кандидати за президент, не защото се играят игри, а защото просто самите партии нямат ясни кандидати. „Когато партиите извадят в последния момент, една кампания се превръща в спринт“, заяви Буруджиева.

Георги Харизанов от Институт за дясна политика смята, че два месеца преди самите избори са достатъчен срок партиите да обявят своите кандидати. По думите му, за това време може да се направи достатъчно добра кампания.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1516 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини