Опасна детска площадка в столицата

  • 04 юли 2016 21:27

  • 1247
  • 0
Опасна детска площадка в столицата
© Булфото(архив)

За опасна детска площадка в столичния квартал Изток ни сигнализираха зрители в рубриката ни Mynews по БНТ. Съоръжението се намира непосредствено до 119-то училище.

В неделя дете е паднало от счупената пързалка. След подадения от БНТ сигнал съоръжението вече е поправено от общината. Това не е първият подобен инцидент, разказаха ни хора от квартала.

И през седмицата падна едно, но без така видими поражения, и миналата седмица пак едно падна там, много често падат там, те го направиха, но ето пак отново го разбиха и е много опасно. Вървят по тунелчето и без да се съобразят - в дупката, коментира Надя Колева, жител на квартала.

От общината твърдят, че редовно подменят липсващите части, но много скоро след това те отново са счупвани. Изразиха съжаление за падналото дете.

Поставяме тези табели, че съоръжението е опасно, и съответно е пострадало, за което искрено съжаляваме, но просто всяка една повреда изисква своето технологично време за реакция, заяви арх.Павлета Беловска - зам. кмет на район "Изгрев".

Последната поправка на пързалката е била през април. През юни граждани сигнализират за липсващите дъски.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
1247 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини