Спират водата на места в София

  • 29 юни 2016 07:39

  • 961
  • 0
Спират водата на места в София
©

"Софийска вода" ще прекъсне днес водоснабдяването в части на столицата, съобщават от дружеството.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. "Богомил Райнов", кв. "Манастирски ливади" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. в района на ул. "Ген.Стефан Тошев", ул. "Мур", ул. "Ралевица", ул. "Българска легия".

Заради монтаж на водомерен възел на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", кв. "Подуене" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 14.00 ч. по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" от ул. "Шипка" до ул. "Оборище".

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Захари Зограф", кв. "Драгалевци" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. по ул."Панайот Пипков" от ул."Крушова градина" до ул. "Кимчовец", ул."Казаните"; по ул. "Еловица" от ул. "Кимчовец" до ул."Казаните" по ул. "Захари Зограф" до ул."Панайот Пипков".

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. "Ломско шосе", ж.к. "Надежда" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. в района на ул. "Христо Силянов", бул. "Ломско шосе", ул. "Село Кръвеник" и ул. "Чипровско въстание".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Люлин", кв. "Филиповци" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. по ул. "Люлин" от ул. "Детелина" до ул. "Суходолски път", ул. "Погледец"; по ул. "Суходолски път" от ул. "Люлин" до края на улицата.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
961 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини