Бабата на златната Цвети през сълзи: Тя е свръхчувствителна

  • 26 юни 2016 18:19

  • 12227
  • 3
Бабата на златната Цвети през сълзи: Тя е свръхчувствителна
©

"Тя е свръхчувствително дете, тя се изплаши, тези състезания са тежки, тя се притесняваше да не направи грешка и да издъни отбора. Много се страхуваше да не сгреши. Страхът момичетата си го преживяват сами, аз съм го преживяла с тях, но Цвети определено се страхуваше много".

Това заяви в ефира на Нова тв бабата на златното ни момиче Цвети Стоянова.

Една седмица след Испания започнаха страховете и тя се притесняваше и започна да си мисли да не ходи. Момичетата бяха вкъщи, убеждаваха я, тя се беше навила, но после се отказала. Треньорите и момичетата са като семейство, няма никакви спекулации, не мислете грешно", добави бабата.

"Относно всичко, което се изписа по медиите, не знам как им разжда главата подобни глупости. Нито баща им е зарязал Цвети и брат й, нито нищо, той се грижи за тях, иначе как ще се издържат те", попита бабата на Цвети.

"Във фаталния ден, аз бях на пазар, навръщане й се обадих да й кажа, че се прибирам и да ми помогне за пазара, тя ме попита дали съм й купила ягоди....след това се разбрахме да вземем ягоди от плод и зеленчука,  а после повече не ми вдигна. Прибрах се и нещо ме накара да изляза на балкона и видях момичето ми долу. Изтичах и я видях, а тя ми каза: "Бабо, аз паднах". Не можах да повярвам какво е станало", разказа бабата.

"Цвети мечтаеше да сбъдне мечтата на майка си за художествената гимнастика, тя все ми повтаряше: "Бабо, искам да сбъдна мечтата на мама".

Бабата на Цвети се разплака и каза: Милата ми, само да си дойде жива и здравичка".

Последвайте канала на

Росица Валентинова
12227 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
гражданин

2016.07.08 | 21:28

3
стига ни занимавахте вече

2016.07.08 | 21:27

1
Нешка и Илияна са виновни за смъртта на момичето
ВАЛЕНТИН

2016.07.08 | 21:27

2
Момичето е живо бе идиот!

Добави коментар

Водещи новини