Автобус с деца от Габрово заседна в канавка

  • 22 юни 2016 07:24

  • 1651
  • 1
Автобус с деца от Габрово заседна в канавка
© община Габрово

Автобус, превозващ деца от Габрово, включени в Летни занимания 2016, е излязъл от пътното платно и се е наклонил вдясно в крайпътна канавка по пътя с. Боженци - с. Донино, съобщава вестник "100 вести".

Пострадали при пътния инцидент няма, съобщи Община Габрово.

Децата и техните ръководители са изведени от превозното средство и са транспортирани до училището, в което се провеждат заниманията, с друг преминаващ автобус, превозващ ученици.

По информация на изданието, инцидентът е станал на 21 юни между 12:00 и 13:00 часа при движение на автобуса в посока от с. Боженци към с. Донино, на връщане от с. Съботковци, където 14 деца от II и III клас с 2 преподаватели и медицинско лице били на посещение. За инцидента е информиран Регионалният инспекторат по образованието - Габрово.

Заместник-кметът на Община Габрово Нела Рачевиц и експерти от администрацията се срещнаха с ръководството на учебното заведение и медицинското лице, придружавало учениците, за да проверят на място състоянието на децата и необходимостта от оказване на допълнителна помощ. Няма пътници с наранявания, част от учениците продължили със своите занятия.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1651 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.08.23 | 22:32

1
Пари за нормален път няма. Трябва да измрете по-бързо за да заселим мусулманите в празните ви домове. Парите са за тях.

Добави коментар

Водещи новини