Правят среща на търсещите и предлагащите имоти на село без наем

  • 21 юни 2016 11:57

  • 1427
  • 0
Правят среща на търсещите и предлагащите имоти на село без наем
©

Собственици на имоти търсят най-добрите стопани на своите селски къщи и вили във времето, когато не живеят там, без да ги продават и без да искат наем.

От своя страна, хора търсят къщи, в които да живеят известно време като се грижат за тях. Във "Фейсбук“ има група, чиято цел е предлагане и търсене без наем на различни имоти. Тази вечер в София ще се проведе петата среща на предлагащи и търсещи имоти.

В предаването “Преди всички“ Силвия Велкова, една от организаторите на събитието, обясни: Срещите на живо са много по-ефективни от комуникацията във Фейсбук, защото виждаш кой точно стои срещу теб. За момента се афишират повече търсещи хора, може би, защото им е по-лесно. Наблюденията ни са, че предлагащите по-скоро четат и реагират на обява, която им допада, свързват се чрез лични съобщения в групата, която се нарича “Имот под наем без наем“. Имаме и сайт.

Предлагаме и безплатна юридическа консултация от членове на групата. Всеки може да посети срещата, която ще се проведе от 19 часа на ул. "Черковна" №56.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1427 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини