Ще има уволнения заради зверски нахапаното в ясла дете

  • 04 юни 2016 11:29

  • 39274
  • 3
Ще има уволнения заради зверски нахапаното в ясла дете
©

Отговорните за инцидента с малката Никол, която беше зверски нахапана в детската градина, която посещава, ще бъдат наказани. Това заяви в предаването „Събуди се" по Нова телевизия Стефанка Балева, директор на 8 ОДЗ в столичния квартал „Борово".

„Това се е случило, имало е време да се случи. Такова нещо за първи път се случва и в моята практика, и в тяхната", заяви Стефанка Балева. Тя коментира, че каквито и обяснения да се дават за случая, фактът е факт и служителките, които е трябвало да гледат децата, ще бъдат уволнени.

„Засега двама души ще бъдат уволнени, изчаквам да се анализира и поведението на помощник-възпитателя", заяви Стефанка Балева.

Директорката обясни също, че е разбрала за инцидента от медиите, 24 часа по-късно. „Това е недопустимо, престъпно поведение. Знаят много добре, че са длъжни да ме информират", заяви Балева.

Майката на Никол пък обясни, че детето все още е стресирано.

Последвайте канала на

Нова Телевизия
39274 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.06.05 | 23:02

3
Е,разбра ли се КОЙ е нахапал детенцето?
ема

2016.06.05 | 23:00

2
не само уволнение но и на съд.За мен това дете е и бито.трябва да се платят всички разноски по възстановяването на детето.Моя син също беше хапан в градината ,но белезите са други.Бяха като сини гривни с отпечатък на зъби.След неуспелия ми опит да разбера какво е станало,защото учителката едва не ме нападна,аз спрях детето от тази детска градина.И после синът ми ме хапеше непрекъснато по ръцете.

2016.06.05 | 21:20

1
Za men tova dete e ne samo maltretirano, no i nasilvano.

Добави коментар

Водещи новини