Трактори затварят границата през 5 минути

  • 29 ноември 2011 14:53

  • 733
  • 2
Трактори затварят границата през 5 минути
© Булфото

Земеделски производители протестираха на Дунав мост. В 11 часа селскостопански машини започнаха да правят обиколки на кръговото кръстовище, като по този начин възпрепятсваха движението.

Акцията продължи около час, като тракторите се движеха в колони по 4-5 машини за да не натоварват много трафика. В протеста се включиха всички 280 машини, които пристигнаха вчера от три области.

Днес се очаква да пристигнат още 80 трактори. Утре земеделците предвиждат да блокират Дунав мост. Движението ще бъде спирано за по 5 минути от 11 до 12 часа, съобщи Иван Караиванов-председател на Контролния съвет на националната асоциация на зърнопроизводителите. Ако управляващите не се вслушат в исканията ни на 1 декември тръгваме към София, закани се той.

Последвайте канала на

733 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
s

2011.12.01 | 16:08

2
Малоумници, вчера, докато собствениците на най-нови и модерни трактори и джипове стачкуваха, един човечец с руско ЮМЗ ореше. Боклуци с боклуци, за какво ревете, бачкайте бе!

2011.11.29 | 18:23

1
Нагли хора са това,какво са им виновен аз,че няма да ме пуснат да мина.На мен утре нещто ако ми накриви какво да правя,да ходя да им блокирам нивата ли?Що не си стоят по-нивите да си протестират?Шепа хора си правят каквото искат,като ги гледам какви техники за милиони са наредили едва ли са опрели до тези пари.Ами няма какво да правят по-това време и тръгнали да блокират,ако изкярят нещто все файда

Добави коментар

Водещи новини