Забравена чанта паникьоса пътници в бургаски автобус

  • 19 май 2016 13:10

  • 3457
  • 0
Забравена чанта паникьоса пътници в бургаски автобус
© Булфото(архив)

Забравена чанта в бургаския градски транспорт сериозно изплаши пътниците. За случилото се разказал един от свидетелите пред Flagman.bg.

Мъжът пътувал по линията 12А в сряда сутринта, когато изведнъж контрольорката на висок глас попитала чия е изоставената чанта.

„Когато никой не й отговори, тя обяви на всеослушание, че ще я отвори, за да провери какво има вътре. Изведнъж някой от тълпата извика, че в чантата може да има бомба! Това паникьоса всички в автобуса, включително и контрольорката", заяви мъжът.

След това предупреждение жената започнала да се суети около чантата и да се чуди какво да прави. Накрая я занесла при шофьора, който да прецени по-добре.

Мъжът се оказал по-голям куражлия и набързо решил да провери какво има в забравената чанта. За щастие се оказало, че тревогата е фалшива.

В сака имало обикновени предмети, които по никакъв начин не застрашавали пътниците в претъпкания автобус. Служителите на „Бургасбус” веднага сигнализирали на тел. 112 за забравения багаж, който някои явно забравил, докато отивал на работа.

Novini.bg
3457 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини