Оперативният директор на Вайбър: До 2020 ще имаме над 5 млрд. потребители със смартфони

  • 19 май 2016 08:53

  • 1462
  • 0
Оперативният директор на Вайбър: До 2020 ще имаме над 5 млрд. потребители със смартфони
©

"За първи път съм в България, харесва ми". Това заяви главният оперативен директор на платформата на "Вайбър" Майкъл Шмилов.

" Неприкосновеността на данните е сред нашите приоритети. Ако аз изпратя нещо от моя телефон в твоя, то е защитено", обясни пред Антон Хекимян той.

"Много е важно да имаме сигурност. Зависи от самите съдържания на комунукацията и ключът за шифроването е само между двете страни, които комуникират.

Потребителите, които ползват вайбър са много, над 2, 5 млн. Българите обичат технологията и обичат да говорят. Интересното е, че ние  сме минали към нов начин на комуникация, вместо да се обаждаме по телефона, ние обичаме да лафим.

"Надявам се, че факсът ще изчезне скоро", смее се той.

"Към 2020 година ще имаме над 5 млрд. души, които имат смартфони. И затова искаме да работим с медийни фирми, за да предоставим повече възможности за потребителите.

"Относно стикерите, много хора ги ползват, разказва Шмилов. Важно е да се забавляваме, вярно е, че хората сега гледат нон-стоп телефоните си. Нека обаче те ползват телефоните си, но препоръчвам да насърчават личните си отношения", смята директорът.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1462 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини