Майката на насилвания Сашко се върна бременна при бащата на детето

  • 28 ноември 2011 14:23

  • 11455
  • 4
Майката на насилвания Сашко се върна бременна при бащата на детето
©

След четири години митарстване Христина се върна бременна при Костадин Тасев.

Мъжът от Сандански е подсъдим за блудство и сексуално насилие над 2-годишния си син  Александър. Днес в Благоевградския окръжен съд се проведе поредното заседание по нашумялото дело.

"В момента Христина е при мен, това, че е бременна е постановка на други, които искат да гледам чуждо дете, а моето да е по болници. Обичам Христина, нямам проблеми с нея, живеем си добре". Това каза Костадин Тасев.

Според държавното обвинение на 14 февруари миналата година той е направил опит за полово сношение със сина си, но не успял да довърши деянието си, а на следващия ден проникнал с пръст в ануса на детето. По време на заседанието стана ясно, че вещите лица не са имали време да изготвят съдебно-психиатричната и психологическа експертиза, която бе назначена от съда, съобщи "Стандарт Нюз".

В залата не се появи за пореден път и ключовият свидетел Емил Тодоров, който е бил заедно с Костадин в ареста и твърди, че Тасев му е споделил как е насилвал малкият Сашко с дамски душ. Според ДНК-експертизата обаче няма отпечатъци на бащата върху дамския душ, затова защитата на подсъдимия държи свидетелят Емил Тодоров да бъде разпитан отново в съда, поради съмнения че е лъжесвидетелствал.

Съдия Красимир Аршинков обяви Тодоров за общодържавно издирване и нареди веднага да бъдат сезирани органите на МВР, за да бъде принудително доведен на следващото заседание. То е насрочено за 13 февруари следващата година. За последно се знае, че свидетелят е бил в затвора в Бобов дол, но директорът на затвора е казал, че Тодоров вече е освободен и не е там.

Съдът прие направената техническа експертиза на иззетите от дома на Костадин Тасев 27 видео касети. Експертът от НИКК заяви, че е прегледал всички записи, но никъде не е имало хомосексуални действия, а само хетеросексуални.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
11455 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.01.22 | 18:27

4
Колкото и гадно да прозвучи, такива отрепки трябва да бъдат приведени в неспособност да се плодят (с медицински средства, разбира се) и тогава домовете няма да се пръскат по шевовете от захвърлени бебенца, новините няма да са пълни с ужасии от сорта: ''пребито бебе, изнасилено бебе, изхвърлено в кофа за болук бебе и т.н.'' И ако някой ревне сега за правото на тия дебили да имат деца, ще го напсуват доста хора ! Понякога се налагат жестоки мерки, но е за доброто на всички, включително и на утрепките !

2015.01.22 | 18:26

2
Защо в Швеция няма изоставени деца? Защото са си решили проблема с маргиналните(цигански) групи, които раждат за помощи/жилища/просия и т.н. и то много просто и не много "етично", а именно при две изоставени деца на тези хора се отнема правото на помощи, жилище, здравеопазване и всичко останало.

2015.01.22 | 18:26

3
Какви две деца, според мен само едно е достатъчен показател, че си изрод неземен ! Как им дава сърце на тия жени да носят в утробата си 9 месеца една живинка и после да я захвърлят или още по-лошо - да я пребиват, изнасилват... не искам да говоря ! Един такъв да ми падне, ще му късам парченаца месо и ще го храня с тях !
Христо Ботев

2015.01.22 | 18:26

1
Изроди.Господ ще ги накаже.

Добави коментар

Водещи новини