Абитуриентите от Банско посетиха Народното събрание

  • 13 май 2016 09:14

  • 1238
  • 0
Абитуриентите от Банско посетиха Народното събрание
©

Кметът на община Банско Георги Икономов организира посещение в Народното събрание на абитуриентите от трите професионални гимназии в Банско по случай завършването им, съобщи пресцентърът на общината.

С любезното домакинство на председателя на парламента Цецка Цачева учениците са имали възможност да наблюдават част от пленарното заседание, да разгледат сградата и да се запознаят с историята на парламентаризма в България. Гимназистите са имали също среща с председателя на Народното събрание Цецка Цачева и депутата от Благоевградска област Даниела Савеклиева. Г-жа Цачева им е пожелала да се възползват максимално от възможностите за добро висше образование и ги е посъветвала където и да завършат, да се завръщат в България и Банско при техните корени.

Даниела Савеклиева също е поздравила младите хора за дипломирането със заръката винаги да зачитат и уважават своите родители, които ги подкрепят в този важен момент на преминаване в зрелостта.

"Вярвам, че днешното посещение на Народното събрание ще остави позитивна и трайна следа в съзнанието ви и ще затвърди доверието ви в държавността и демократичните ценности", е казал Георги Икономов на младите си съграждани след края на визитата.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1238 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини