"Софийска вода" ще прекъсне временно водоснабдяването в части на столицата

  • 13 май 2016 07:16

  • 1179
  • 0
"Софийска вода" ще прекъсне временно водоснабдяването в части на столицата
©

"Софийска вода" ще прекъсне днес водоснабдяването в части на столицата, съобщават от дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод и канал по ул. "Цар Асен" в центъра се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 ч. по ул. "Цар Асен" от бул. "Патриарх Евтимий" до ул. "Неофит Рилски";
по ул. "Хан Аспарух" от ул. "Княз Борис Първи" до бул. "Витоша".

Заради изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод по ул. "Бяла река", вилна зона "Малинова долина" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. в района на ул. "Клен", ул. "Бяла река", ул. "Трилистник", ул. "Полски бряст".
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Ивац", ж.к. "Яворов" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. по ул. "Ивац войвода" от ул. "Крали Марко" до ул. "Момчил войвода"; по ул. "Крали Марко" от ул. "Цар Асен II" до ул. "Петър Делян".

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Извор", вилна зона "Симеоново - север" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. по ул. "Извор" от номер 1 до номер 10.

Във връзка с монтиране на тротоарен спирателен кран на ул. "Папрат", кв. "Драгалевци" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. по ул. "Папрат" от ул. "Бела Дона" до ул. "Маестро Атанасов".

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Христо Ботев", кв. "Гниляне" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 15.00 ч. по ул. "Пенчо Славейков" , ул. "Тополите", ул. "Враня", ул. "Христо Ботев".

Последвайте канала на

Нора Виткова
1179 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини