Пребитият ученик не бил конфликтен

  • 25 ноември 2011 07:34

  • 1609
  • 0
Пребитият ученик не бил конфликтен
©

Запознати сме с враждата между учениците отпреди около седмица и уведомихме полицейските органи. Бяха взети показания от учениците и те бяха предупредени да не допускат такива инциденти.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ директорът на 35-то СОУ "Добри Войников" Анна Калчева.

Андрей (б.а. пребитото момче) не е замесен в тази ситуация, той е случаен човек, на когото са попаднали биячите. Доколкото знам от класните му, той е спокоен ученик, който не е имал проблем с останалите, допълни тя.

Данаил Георгиев от Детска педагогическа стая каза, че не е уведомен за предишния инцидент от 7 ноември. "Имало е напрежение между ученици от строителния техникум и 35-то СОУ. Инцидентите от 7 и 23 ноември не са свързани, според мен", добави той.

Наташа Грунева, зам.-директор на строителния техникум, посочи, че няма вражда между техните ученици и тези от 35-то СОУ.

Съученици на пострадалия съобщиха, че опасност за живота на Андрей вече няма.

Припомняме, че побоят беше извършен на 23 ноември в двора на 35-то СОУ. Пребитият ученик беше настанен в болница с откъснат далак, имаше и опасност за живота му. Според криминалисти, между пострадалото момче и биячите има стара вражда.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1609 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини