Митов: Нека политиците на Македония върнат страната на пътя на европейската интеграция

  • 14 април 2016 12:39

  • 1074
  • 4
Митов: Нека политиците на Македония върнат страната на пътя на европейската интеграция
©

Демокрацията и правовата държава изискват политиците да бъдат на висотата на своите отговорности. Това означава също да се въздържат от действия, които биха могли да подкопаят правовия ред в държавата. Това каза в изявление по повод политическата ситуация в Република Македония министърът на външните работи Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,, съобщиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.

"Призовавам всички политически лидери в Република Македония незабавно да възобновят политическия диалог и да потърсят общи решения на създалата се политическа криза, като на първо място се заемат със запазването на обществения ред и вътрешната стабилност. Апелирам към въздържане от каквато и да е форма на насилие. Необходимо е възможно най-бързо страната да се върне към изпълнението на договореностите от Пържино в тяхната цялост. Само по този начин Република Македония би могла да съхрани политическата си стабилност, правовия ред и интегритета на институциите, без които няма как да бъдат проведени честни и демократични избори.

Призовавам политиците в Република Македония да се заемат с дневния ред на реформите, да укрепят демократичните институции в интерес на всички граждани и да върнат Република Македония на пътя на европейската интеграция", се казва още в изявлението на министър Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1074 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
продажен педал си ти митоФФФ

2016.04.14 | 17:34

4
педераст долен

2016.04.14 | 17:34

3
Насила ли да я върнат бе? Народът НЕ ИСКА ЕС! Я си .... гад предателска!

2016.04.14 | 17:34

2
СПРИ ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ
Аз питам

2016.04.14 | 17:34

1
Тъп, по-тъп, още по-тъп, най-тъп - Митов. Майка му стара, как ги подбират тия външни министри- по тъпотия или по предателски черти ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини