Български учени направиха домашен генератор за ток

  • 07 април 2016 06:26

  • 3429
  • 2
Български учени направиха домашен генератор за ток
©

Наши учени са разработили домашен генератор за производство на електрическа енергия. Машината използва водород от водата и енергия от първичното енергийно поле на Вселената и има мощност до 100 киловата.

Проектът ще бъде представен на международната конференция БАЛКАНИРЕКО 2016, организирана от Балканската академия на науките и културата (БАНК), съвместно с Министерството на младежта и спорта, Министерството на околната среда и водите, Министерството на икономиката, Министерството на регионалното развитие и благоустройство, Министерството на енергетиката. Конференцията ще се състои на 7 и 8 април 2016 г. в залите на федерацията на научно-техническите съюз в София на ул. Г.С. Раковски 108, ет.2. Тя ще се проведе в 5 тематични раздели – устойчиво развитие на обществото, иновационни технологии и научни постижения – природни науки, енергетика, биологично земеделие и животновъдство, както и модернизация на образованието.

Председателят на БАНК акад. Христо Христов ще открие конференцията с доклада си „Квантовата Вселена“, а на втория ден ще представи и втори - причини за изменение на климата на земята.

Сред останалите учени, които ще представят свои проекти, личат имената на проф. Михаил Киров - разработка на хранителна добавка за профилактика и лечение в комплексната терапия на неопластичните заболявания, Сладжана Мирянич – Босна и Херцеговина – управление на околната среда и устойчиво развитие, Драгана Дражич – Сърбия – възможности за интегрирано производство на енергия от биомаса и горива от въглищни мини, и много други наши и чужди професори.

Последвайте канала на

Novini.bg
3429 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.04.07 | 14:57

2
разработката е добра , ама като чета каква е опашката от ;помагачи; ще си остане само разработка
Любител

2016.04.07 | 14:57

1
Очаква се скоро да бъде прокаран далекопровод ,за да докара "първичното енергийно поле"Тази свободна енергия я ловят от доста години, всякакви шарлатани.

Добави коментар

Водещи новини