Скандално! Държали психично болно дете под ключ

  • 22 ноември 2011 20:09

  • 6228
  • 5
Скандално! Държали психично болно дете под ключ
©

Кметът на Асеновград Емил Караиванов разпореди спешна проверка в Дома за деца лишени от родителски грижи "Таню войвода".

Причината е пореден скандален случай със заключено в сиропиталището дете с тежки психически проблеми.

Детето е държано под ключ в специално помещение, а ситуацията е засечена от директорката на дома Весела Симеонова, която е сезирала полицията, Агенцията за закрила на детето и градоначалника, информира БНР.

Това е втори инцидент в социалното заведение, при който деца се заключват принудително. Преди четири месеца три момичета от "Таню войвода" подадоха жалба в прокуратурата, че са били държани под ключ в изолатора и срещу директорката бе повдигнато обвинение.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6228 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.12.12 | 12:47

5
етови нова новина, примерно. Дете с тежки психически отклонения е излязло от дома и е намерено премръзнало през нощта под някое борча в голямия двор на дома. Тогава НОВИНАТА щеше да е друга. Така че успокойтесе. хонорарът Ви е сигурен, коквото ида се случи, мили журналисти, пардон драскачи

2011.12.13 | 17:32

4
нормално е да е под контрол. какво нередно има. колко "нормални даца се заключват в каъщи докато розителита са на работа. А стига сте търсили под вала теле, щото под вола има друго...

2011.12.12 | 19:56

3
ало ,Ти с минусите, успокойсе детето Ми. Не ми влизай с бутоните. ТИ някога освен за СЕБЕ СИ грижил ли си се? А, сега си лягай и си лапни палеца след СЪНЧО. Лека нощ.

2011.12.12 | 17:24

2
То така всеки може да ги гледа тези деца.Щом за вас е нормално да се държат под ключ тези деца,а нормално ли е персонала да получава заплата,че ги гледа тези деца?Май в Асеновград няма безработица и персонала се чувства несменяем.Нека персонала да бъде заключен и да се държи гладен,за да им се услади после и работата и парите,които получават за да гледат тези деца.
Gnomit

2011.12.12 | 16:36

1
от каде намерихте тази снимка? от google или се снимахте във огледалото ... май е второто а?

Добави коментар

Водещи новини