Защо някой, който има право на оръжие се отказва от него и си набавя незаконно, чуди се експерт

  • 28 март 2016 08:20

  • 1945
  • 4
Защо някой, който има право на оръжие се отказва от него и си набавя незаконно, чуди се експерт
©

„Някаква криза е претърпял бившият полицай Петър Коджейков, за да извърши подобно нещо. Нещо тежко и извънредно се случило с този човек“, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия проф. Вихра Миланова, национален консултант по психиатрия.

Теоретично, по думите й, може един инсулт да предизвика някакво тежко психично разстройство. Тя обясни, че е напълно възможно човек в депресия да бъде агресивен.

Маноил Манев, експерт по сигурността, заяви, че няма да коментира действиоята на органите на реда, но заяви, че щом всичко е приключило без жертви, значи операцията е успешна. Манев обаче смята, че е притеснително това, че е притежавал незаконно оръжие, независимо от това, че е бил отличен полицай. Той определи като странен факта, че Коджейков се е отказал от законно притежаваното оръжие.

„България има прекрасен Закон за оръжията“, напомни Маноил Манев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1945 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
аа

2016.07.23 | 13:50

4
България има най тъпия закон за оръжията. Нито един решил да прови глупости ще използва законно оръжие. В същото време нормалните граждани са оставени без никаква защита.
000

2016.03.28 | 18:14

3
ще го изкарат луд, оправдаят и изобщо не е хубаво полицай да бъде наказван - или агент ...........
марков

2016.03.28 | 18:13

2
Петко от Лясковец не беше под стрес,нищо че му надупчиха къщата,тоя обаче е ,не го пуснали в мазето при ракийката.Майка му милиционерска
Важно!

2016.03.28 | 14:06

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини