Ирина Христова: Коджейков живееше много добре, но инсултът го промени (видео)

  • 28 март 2016 08:15

  • 5999
  • 2
Ирина Христова: Коджейков живееше много добре, но инсултът го промени (видео)
©

Скандал за мазе в кооперацията е отключило критичното състояние на мъжа, който се беше барикадирал със съпругата си в дома им. Драмата в столичния квартал "Стрелбище" приключи успешно, без жертви, след почти денонощие на полицейски усилия. Това каза в студиото на БТВ кумицата на Петър Коджейков Ирина Христова.

"Разбрах в неделя на обяд за инцидента. Племенницата ми се обади и ми съобщи какво се случва. Мисълта ми беше, че трябва да отида и да помогна. Чух реплика той е номенклатура, най-вероятно ще го застрелят или ще се самоубие. Това беше ужасно", разкри Христова.

"Мъжът ми му се обади и той му каза, че си има чест и достойнство и му затвори. След прекаран инсулт той имаше бели петна в паметта, не се възстанови. Той през цялото време се грижеше за кумата. Когато говорих с нея тя каза, че той спи. Мисля, че има алцхаймер. В един момент ни познаваше, в друг ни задаваше странни въпроси. Той е изключително кротък човек", убедена е жената.

"Строителите, които са изградили блока, са разполагали с тази част от сградата и са ги давали под наем. Ние помогнахме документално да се уреди въпроса. Семейство Коджейкови са юристи по професия. Във въпросната вечер, дъщеря му казва: "Стига с тези мазета, няма да си ги носиш в гроба". Това го кара да избухне, взима пистолета и стреля по краката и в пода“, разкри Христова.

Тя сподели още, че след като е разговарял с нея, той се е разплакал и е говорел за мазетата и че има чест и достойнство. „Той осъзнаваше, че е стрелял по детето си. Той е уволнен от Йордан Бонев. Не го е преживял трагично. Тогава му се разви потенциалът. Направи охранителна фирма за видеонаблюдение в банки. Той живееше много добре“, увери свидетелката на инцидента.

"Не съм се почувствала застрашена. Там не се говореше, отрядът се разбираше с жестове. Операцията беше перфектно организирана", категорична беше Ирина Христова.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5999 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Важно!

2016.03.30 | 18:36

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!
prospecturgover

2016.03.28 | 14:04

1
И бай Петко Лясковеца живееше добре обаче куките го нагласиха.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини