Пламен Димитров: Стачката в БДЖ ще е законна

  • 22 ноември 2011 18:26

  • 872
  • 2
Пламен Димитров: Стачката в БДЖ ще е законна
©

Към настоящия момент няма никакви основания да твърдим, че няма да има стачка в железниците.

Това каза пред журналисти в кулоарите на парламента президентът на КНСБ Пламен Димитров след среща с ръководството на ПГ на ГЕРБ.

"Стачката е законна, понеже се появиха твърдения в медиите, че има нещо съмнително. Нищо съмнително няма. От 8 часа на 24 ноември стачката ще бъде проведена. Дали утрешният ден ще донесе други новини, предстои да видим. Има най-накрая воля за диалог, заявена от министър Московски”, подчерта той.

Всички синдикати в транспорта и железничарските веднага след Министерски съвет са поканени при министъра на транспорта Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета на преговори по нашите искания и по възможните решения, каза още Димитров.

Последвайте канала на

Десислава Станева
872 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
mitko

2011.11.28 | 18:30

2
Тоя е сигурен защото разчита на неговите корумпирани съдии!
loveinda

2011.11.28 | 11:19

1
Здравейте скъпи, Моето име е loveinda аз видях профила си днес и се интересува от вас и аз искам да се свържете с мен чрез частни моя имейл тук (loveindanelson@ymail.com), така че аз мога да ви дам моя снимка, за да знаят кой съм съм и не забравяйте, че разстоянието или цвят не е от значение, но любовта въпроси разпределя в живота чакане за спешни Вашия отговор. loveinda

Добави коментар

Водещи новини