Илияна замери с бутилка Яница, хвана я за косата и я удари в чина, спомни си ученичка от бургаското

  • 23 март 2016 08:47

  • 2997
  • 0
Илияна замери с бутилка Яница, хвана я за косата и я удари в чина, спомни си ученичка от бургаското
©

Като влязох в стаята, едното момиче плачеше, а другото й крещеше. Това си спомни в ефира на бТВ съученик на 12-окласничките, които се биха в бургаското училище „Добри Чинтулов“.

„Яница взе да нарежда Илияна на „курва, проститутка, сама си“. И тя я удари. Илияна й удари 2-3 чумбера, не повече“, сподели друго момиче от класа.

Нейна съученичка обаче бе на друго мнение: „Илияна замери с бутилка Яница, при което на Яница й паднаха очилата. След това Илияна я хвана за косата и я удари в чина. Яница извика полицията“.

Последваха нападки коя от двете версии е истинската. Директорката подкрепя обаче втората.

„Вчера бяхме на посещение при Яница, доколкото знам беше добре. Трябваше да я изпишат в 5, но са я оставили под лекарско наблюдение“, продължи още една от съученичките на Яница и Илияна.
„Тази неприязън започва преди няколко дни със словесни престрелки и след това преминава към една по-груба саморазправа“, допълни от своя страна класният ръководител на 12 клас в СОУ „Добри Чинтулов“ в Бургас - Стоян Шутев.

„Мисля, че едното момиче, т. нар. Побойничка, сама ще предпочете да премине в самостоятелна форма на обучение, за да няма повече такива инциденти“, добави той.

Последвайте канала на

2997 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини