Докато има война в Близкия изток, ще има тероризъм в Европа, обединиха се Кючук и Капон

  • 23 март 2016 07:32

  • 1209
  • 1
Докато има война в Близкия изток, ще има тероризъм в Европа, обединиха се Кючук и Капон
©

Имаме нужда от отговорно говорене, което включва дерадикализация на тези народи, службите да си предават информации и да има мир в Сирия и в Близкия изток. Докато има война в Близкия изток, ще има тероризъм в Европа.

Това обяви в сутрешния блок на бТВ евродепутат Илхан Кючук по повод вчерашния атентат в Брюксел.

Не може да се смята, че тези, които бягат от войната, които бягат от тероризма, са същите, които го причиняват, обяви от своя страна Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност, която също взе участие в разговора.

„Трябва да кажем, че има огромна разлики в религията и идеологията на ислямистите. Няма как да воюваме срещу 2 млрд. човека. Аз не искам да слушам всяка сутрин как едва ли не, ако дойдат мюсюлмани, това било много страшно. Не става въпрос за това. Става въпрос за същото, което се нарича комунизъм, което се нарича фашизъм, което се нарича ислямизъм“, посочи тя.

Последвайте канала на

1209 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Нямало връзка засега

2016.03.23 | 11:55

1
Няма връзка засега..Акциите се провеждат от проникващи през измеренията през точкови пробиви.. Иначе както бяха ударили Либия с бомби и ракети и се кефеха на показно убити зверски с ракети деца и възрастни ..Ако от Либия бяха наредили терор срещу нападателите ..

Добави коментар

Водещи новини