Тед Кочев се сдоби с българско гражданство

  • 18 март 2016 16:54

  • 1741
  • 4
Тед Кочев се сдоби с българско гражданство
© Министерство на правосъдието

 

Министърът на правосъдието Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на връчи днес удостоверение за наличие на българско гражданство на холивудската легенда Тед Кочев, съобщиха от министерството на правосъдието.

„За мен е голяма чест да Ви връча този документ и да Ви приветствам официално като български гражданин“, заяви министър Захариева. „Аз съм много горд и щастлив. Благодаря Ви от все сърце за съдействието“, каза от своя страна Тед Кочев. До получаването на удостоверението се стигна, след като Тед Кочев представи в Министерството на правосъдието необходимите документи, които доказват българското поданство на родителите му, напуснали България през 20-те години на миналия век.

Експертите от дирекция „Българско гражданство“ извършиха задълбочена проверка както на представените от Кочев документи, така и в регистрите на Министерството на правосъдието по чл. 38 от Закона за българското гражданство. Проучването установи, че режисьорът е български гражданин по рождение и това обстоятелство се документира с удостоверение по чл. 39, ал. 1 от Закона за българското гражданство.

Със съдействието на министър Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на, чрез връченото му удостоверение, Кочев ще може да получи още в първия работен ден от Община Пловдив акт за раждане, лична карта и паспорт на български гражданин.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1741 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Важно!

2016.03.20 | 10:28

4
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

2016.03.20 | 10:27

3
Теб пак ли те изтърваха от лудницата бе?
Me so horny by 2 Live Crew

2016.03.19 | 15:45

2
Определено ще и го подам, на Захариева!! :)

2016.03.19 | 15:44

1
Сега да напише" Последна кръв".Как Рамбо взима бг гражданство и се самоубива !

Добави коментар

Водещи новини