Павлова инспектира участък 2 от Западната дъга на Софийския околовръстен път и Северната тангента

  • 01 март 2016 17:12

  • 2001
  • 5
Павлова инспектира участък 2 от Западната дъга на Софийския околовръстен път и Северната тангента
© МРРБ

Деветдесет на сто е завършено строителството на едното платно на моста над р. Какач, част от Западната дъга на Софийския околовръстен път. Това са установили при проверка днес министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена и председателят на Агенцията "Пътна инфраструктура" Лазар Лазаров, съобщиха от министерството.

След завършване на платното по него ще се пренасочи трафикът, за да започне строителството и на второто платно. Продължава работата по изграждането на пътния възел на "Костинбродско шосе". Заради наличие на заблатен район, допълнително са изпълнени дренажни пилоти, които да понижат нивото на почвените води, за да бъдат поставени носещите пилоти за надлеза, който ще се изгради на пътния възел. Успоредно с това се работи и по директното трасе, където се изпълнява западното платно на пътя. След това движението ще бъде пуснато по него, за да се изпълни източното платно.

Продължава и строителството на пътния възел със Северната скоростна тангента, където се очаква да бъде включена магистрала "Калотина". Крайният срок за завършване на строителните дейности е 1 септември, като Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена е посочила, че това е срокът, в който няма да допусне забавяне, и е изискала пълна мобилизация от строителя.

Министър Павлова и представителите на АПИ са инспектирали и строителството по завършване на Северната скоростна тангента. Те са се уверили, че се работи активно по завършването на пътния възел при бул. "Рожен" и "Илиянско шосе". "Благодарение на метеорологичните условия успяхме да наваксаме изоставането максимално и се надявам до края на пролетта обектът да е завършен", е коментирала Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2001 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ПО ВАЖНО

2016.04.17 | 23:53

5
АВЕ КЪДЕЕ ПЕДРОТО ОТ ЕЛЕНИТЕ ВЕ ДА Е..ВА НЕГОВАТА М....А
777

2016.04.07 | 19:28

4
АБЕ КВО МЕ ТРИЙТЕ ВЕЕЕЕЕЕЕ АЗ ПИША ИСТИНАТА А ВИЕ.....ПФУ АМАН ОТ.....

2016.04.07 | 19:25

3
.......

2016.03.01 | 22:14

2
Как няма да е министър ,че тя е дясната ръка на бат Бойко.

2016.03.01 | 22:14

1
Тази майм....на още министър ли с толкова много гафове с обществените поръчки ?

Добави коментар

Водещи новини