Седем високосни бебета проплакаха във Варна

  • 29 февруари 2016 20:26

  • 1256
  • 0
Седем високосни бебета проплакаха във Варна
©

Седем високосни бебета проплакаха във Варна нa 29 февруари и ще празнуват рождените си дни през 4 години. Три oт бебетата са момиченца, които са родени в Специализираната АГ-болница (СБАГАЛ „Проф. д-р Д. Стаматов”) до обед, съобщиха от лечебното заведение.

Първото бебе е родено половин час след началото на деня, тежи 3160 грама и е 50 см. Второто се появило на бял свят в 8,45 часа, тежи 2 750 грама и също е 50 см, а третото е проплакало в 11,30 часа, тежи 3 800 граама и е 51 см. Малките госпожици са доносени, с идеални мерки и заедно с майките си се чувстват много добре, съобщи управителят на АГ-то, доц. д-р Емил Ковачев.

До края на деня се очакват още няколко раждания за радост на целия екип на здравното заведение и на родителите, каза още Ковачев. До приключването на броя ни нямаше информация за новите раждания ,но според прогнозите, новородените на 29 февруари може да станат и десетина. Сметките може да излязат верни, защото до обед в Родилното отделение на МБАЛ "Света Анна" са проплакали две бебета, а в частната болница "Майчин дом" още две.

Последвайте канала на

Novini.bg
1256 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини