Гърци се млатиха на ГКПП Илинден (видео)

  • 17 февруари 2016 20:54

  • 5185
  • 2
Гърци се млатиха на ГКПП Илинден (видео)
© Булфото

Българските шофьори блокирани на ГКПП Илинден - Ексохи, след съгласувани действия с колегите си на ГКПП Кулата - Промахон сформираха стачен комитет и взеха спонтанно решение да предприемат контра мерки, като блокираха преминаването на всякакъв вид превозни средства, без изключение.

Родните превозвачи поставиха категоричното искане към гръцките протестиращи, като заявиха, че докато те не разчистят тракторите от Илинден и Кулата, няма да освободят пропускателните пунктове. Изнервени гърци не повярваха на заканите и вдигнаха скандал на българска територия. Гръцкият гражданин Димитри, който има бизнес в българското гранично село Копривлен и също остана блокиран на българска територия, гласно подкрепи дейностите на българите с което си навлече гнева на сънародниците си, съобщава toppresa.com.

Възрастен грък се нахвърли на бой на сънародника си. В мелето, за миг и двамата се озоваха на асфалта. Българи, гърци и полиция едва разтърваха биещите се. Българските превозвачи остават твърдо на решението си. Пропускат са само видимо болни хора, бременни жени и някои спешни случаи. Пешеходците нямат проблем и в двете посоки

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5185 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
tuti-feuti

2016.02.20 | 11:56

2
Българи юнаци, не им се давайте на гъците....

2016.02.19 | 11:09

1
Госпожо Драганова подавате молба за прекратяване на гражданството си в Република България и ходете Където и се наричайте както си искате, вие за мен не сте Българка !!!

Добави коментар

Водещи новини