Мирослав Найденов: Има дестабилизатори в кабинета и Борисов знае това

  • 10 февруари 2016 08:19

  • 2231
  • 2
Мирослав Найденов: Има дестабилизатори в кабинета и Борисов знае това
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г всъщност е отворил българо-гръцката граница, съобщи в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, председател на Съюза за стопанска инициатива.

Той разказа, че вчера премиерът е говорил по телефона с представителите на гръцките фермери и после министър Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета е отишъл на място и блокадата на границата ни е била махната.
Според Найденов Външно министерство изобщо не е свършило нищо и по никакъв начин не е помогнало да бъде решен проблемът.

„Бездействието на МВнР е продължение на една политика, която стартира в Лондон“, каза той.

Припомняме ви, че премиерът бе подложен на атаки от наши сънародници при срещата си с тях в посолството ни в столицата на Великобритания.

Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на смята, че в правителството са допуснати много дестабилизатори. Той напомни, че голяма част от министрите не са от ГЕРБ. Според него самият Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г вижда случващото се.

В края на разговора Найденов призова всички българи да останат за Великден в България и да ядат нашите вакли агнета, а не да подпомагат икономиката на южната ни съседка.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2231 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.02.21 | 17:05

2
Корумпе дава мнение за други корумпета айде бегай бе Мирославчо!
Чечо

2016.02.10 | 12:02

1
И по време на твоето министерстване имаше предатели,които клатеха лодката

Добави коментар

Водещи новини