Пребитият Стоян Тончев: Храня се със сламка

  • 04 февруари 2016 09:57

  • 2209
  • 2
Пребитият Стоян Тончев: Храня се със сламка
©

"Опериран съм, не са ми свалени все още всички шевове. Устата ми е фиксирана и така ще бъде един месец. Храня се със сламка, което е изключително дискомфортно. В никакъв случай не се чувствам жертва”, разказа пред Нова телевизия пребитият журналист Стоян Тончев.

Той заяви, че не е имал лични контакти с Мартин Душев, но настоява органите да проверят с кого е общувал от общината в Поморие и да му се проверят телефоните дали е говорил с кмета.

Припомняме ви, че Душев е задържан за побоя над журналист. Той е отказвал всякакво съдействие на разследващите по отношение на поръчител и други участници в побоя, както и да посочи мотивите за жестокостта си. Въпреки това полиция и прокуратура имали достатъчно улики, за да му повдигнат обвинение. За това престъпление Наказателният кодекс предвижда от 2 до 10 години лишаване от свобода.

Днес прокуратурата ще внесе искане за постоянна мярка „задържане под стража” за Мартин Душев. Той от своя страна все още се възстановява.


"Аз продължавам да твърдя, че поръчката за моето нападение, което е и опит за убийство, идва именно от Община Поморие”, категоричен бе Стоян Тончев.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2209 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ВАЖНО!

2016.02.04 | 18:51

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

2016.02.04 | 14:24

1
Да живее свободното слово в България, другари!!! Ето така се решават нещата тук, както кремъл си разчиства сметките...

Добави коментар

Водещи новини