Учител от катастрофиралия автобус в Македония: Господ ни запази

  • 03 февруари 2016 16:18

  • 2499
  • 0
Учител от катастрофиралия автобус в Македония: Господ ни запази
© Gettyimages (архив)

Петима души са пострадали по-тежко при катастрофата на автобус с български учители в Македония, а 21 пътници са с по-леки наранявания.

Венцислав Гълъбов, един от пътниците в автобуса, съобщи за Дарик, че няма опасност за живота на никой от ранените. Всички ще бъдат транспортирани в София още днес. В автобуса са пътували общо 43 души. Те са български учители, които са се прибирали от семинар в Македония. Венцислав Гълъбов разказа, че автобусът се е обърнал на 30 км от границата с България: „Пътувайки към София, след като имахме проблем с първия автобус, дойде втори, който да ни вземе. Малко преди границата автобусът излезе от пътя и се преобърна в долината. За щастие едно дърво беше нашият спасител и Господ ни запази. Някои от колегите са с по-тежки травми, но като цяло всички са контактни", допълни той.

По думите на Гълъбов колегите му, които са с по-тежки травми, ще бъдат транспортирани до България със специализиран транспорт, всички останали ще се приберат с автобус, който вече е пристигнал и ги чака. Инцидентът е станал около 22.00 часа снощи местно време на пътя Крива Паланка - Ванковци, около село Любенци. Според полицията от Крива Паланка 38-годишният шофьор е изгубил контрол и се е блъснал в дърво.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2499 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини