Конкурс набира предложения за лого на програмата "Русе - европейски град на спорта 2016"

  • 12 януари 2016 13:02

  • 1296
  • 0
Конкурс набира предложения за лого на програмата "Русе - европейски град на спорта 2016"
© Булфото (архив)

Община Русе обявява от днес конкурс за лого на програмата "Русе - европейски град на спорта 2016". Това съобщиха от кметството в града.

Русе кандидатства за "Европейски град на спорта 2016" през миналата година, като през ноември, на официална церемония в Европейския парламент, градът бе обявен за носител на титлата.  Програмата е насочена към повишаване качеството на живот на гражданите чрез активен спорт. Сред целите са подпомагане дейността на професионални и любителски спортни клубове и сдружения, както и популяризиране на Русе като дестинация за бизнес, култура, спорт и туризъм в национален и европейски мащаб.

Целта на конкурса е да създаде оригинален и разпознаваем символ на програмата "Русе - Европейски град на спорта 2016", който да се използва за нуждите на комуникационната кампания, пише БТА.

Крайният срок за кандидатстване е до 5 февруари тази година. Постъпилите проекти ще се оценяват от жури, включващо представители на Община Русе, Общински съвет-Русе, спортни журналисти и деятели. Победителят ще бъде обявен до 19 февруари и ще получи парична награда в размер на 600 лева.

Последвайте канала на

1296 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини