Хронично заболяване убило 15-годишното момче в Банско

  • 01 януари 2016 14:14

  • 9136
  • 5
Хронично заболяване убило 15-годишното момче в Банско
© Novini.bg

Хронично заболяване, а не алкохолно натравяне е най-вероятната причина за смъртта на 15-годишното момче от Банско в първите часове на новата година. Това каза за "Фокус" Йорданка Шаркова, говорител на Областна дирекция на МВР – Благоевград. Това е установила извършената аутопсия на младежа от медиците в Многопрофилна болница за активно лечение в Благоевград.

Припомняме, че сигналът за колабирал младеж е подаден малко след полунощ към ФСМП – Банско. Когато екипът на спешна помощ тръгва към мястото на инцидента, сигналът е отказан, тъй като е съобщено, че момчето ще бъде транспортирано до разложката болница с личен автомобил.

Когато момчето е откарано в болница, медиците установяват, че то е починало. Към 3 часа тази нощ тялото му е прието за аутопсия от съдебен лекар в МБАЛ-Благоевград.

За инцидента е уведомена Районна прокуратура-Разлог. Служители на РУП-Банско работят по случая.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
9136 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2016.01.02 | 12:40

5
kolko mnogo mladi si otidoxa ot narkotici
boikoooooooo kurvoooooooo

2016.01.02 | 12:13

4
ne lujeteeee ,tikvata gi nauzi na narkoticiii
ха2

2016.01.02 | 11:35

3
Ивлен Николаева Георгиева е ХИВ-позитивна медицинска сестра, която много иска да се омъжи и да има деца.
ха2

2016.01.02 | 11:34

2
████████▓▓████▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓ ██▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓██▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓█████▓▓▓ ███▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓█▓▓▓▓ ██▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓ ██▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓ █▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓██ █▓▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓███ █▓▒▒▒▒▒▒▒░▒░░░░░░░░░░░░░░░▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓███ ▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓██ ▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒░▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ▓██▓██▓▒▒▓▒▒▒░░▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▓██ ▒▓█▓██▓░▒▓▓▒▒░░░▒▒▒▓▓▒▓███▒▓█▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓█ ▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▓▒░░░░▒▒▒▓▓▒▓██▓▒▓██▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓█ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▒░░▒▒▒▒▒░░░▒░░░░░░░▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▒▒░░░▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▒░▒▒▒▒▒▒▓▓▓▒ ▒▒▒▒░░▒▓▒▒░░░░▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▒░▒▒▒▒▒▒▒░░ ▒▒▒▒▒▒▓▓░░░░░░▒▒▒▒▒░▒░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▓▓░ ▓▒▒▒▒▒▒▓▒░░░▒▒▒▒▒▒░░▒▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▓███ ▓▒▒▒▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░▒▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒████ ▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒░▒▒░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓████ █▓▒▒▒▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒████▓ ██▓▒▒▒▓▓▓▒▒▓▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒██████ ▓▓█▓▒▒▒▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓███████ ▓███▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓█████████ ▓▓████▓▒▒▒▒░▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▓▓███████████ ▓▓█████▒▒░░▒░░░░░░░▒░░░▒▒▒▓███████████████ ▓▓██████▓▒░░░░░░░░░▒▒▒▓▓█████████▓███▓████ ▓▓▓▓▓▓█████▓▓▓▓▓▓▓████████████▓█████▓█▓███

2016.01.02 | 08:43

1
държава убиец

Добави коментар

Водещи новини