Крадци отмъкнаха злато, сребро и пари

  • 29 декември 2015 12:01

  • 1142
  • 0
Крадци отмъкнаха злато, сребро и пари
©

За няколко кражби, извършени през изминалото денонощие съобщават от полицията. На 29 декември в полунощ часа е получено съобщение за кражба от частен имот в с. Соколово.

Установено е, че чрез използване на техническо средство, неизвестен извършител е проникнал в къщата и задигнал златни и сребърни накити и скъпоценни камъни с общо тегло около 50 грама.

На 28 декември, около 15:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от автомобил на неохраняван паркинг в района на нос Калиакра. Установено е, че неизвестен извършител е взломил стъкло в лек автомобил „Мерцедес” с варненска регистрация. По данни на тъжителя е открадната известна сума пари в лева, щатски долари и украински гривни.

След проведени оперативно издирвателни мероприятия от служители на РУ МВР Каварна е установен извършителя на кражба на моторна резачка „Щил”, извършена на 1 октомври т.г. от частен имот в крайморския град.

С полицейска мярка за срок от 24 часа в ареста е задържан 28-годишен каварненец с инициали С.И. Моторната резачка е върната на собственика й. Работата по изясняване на случаите продължава.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1142 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини