Нестандартното мислене на бургазлии е може би най-големият ни капитал, обяви Николов

  • 06 декември 2015 09:27

  • 1853
  • 1
Нестандартното мислене на бургазлии е може би най-големият ни капитал, обяви Николов
© Булфото

Нестандартното мислене на бургазлии е може би най-големият ни капитал. Това заяви в интервю за Радио „Фокус” – Бургас кметът на общината Димитър Николов в деня на празника на града му.

Той пожела на бургазлии да бъдат здрави и да продължават да генерират интересни идеи, колкото и екстравагантно да звучат понякога. „Нека през идващите празнични дни и през цялата следващата година да бъдем задружни. Нека не мислим егоистично, само за собственото си добруване, а да се стараем да помагаме на приятелите, на съседите, на колегите, да се грижим за града си и много е важно да пазим авторитета му”, призова кметът Николов.

По думите му годината е била трудна за Бургас, с доста предизвикателства и изключително напрегната.

„Както и сега виждат бургазлии, ние продължаваме да работим активно по бургаските улици. Довършваме доста проекти. Успоредно с довършването на тези проекти, ще започнат от началото на следващата година нови. Така че пожелавам си всички да имаме здраве и търпение да изтърпим тези несгоди, трудности и дискомфорт при преминаването по бургаските улици. Всичко това е за добро. За по-спокойно, качествено и безопасно придвижване през бургаските улици. Пожелавам си Бургас никога да не го сполетяват беди, наводнения, пожари, сериозни природни катаклизми, защото това поставя на изпитание жителите и ни създава доста големи главоболия”, допълни кметът Николов.

Последвайте канала на

1853 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
бургазлия

2015.12.06 | 19:39

1
Кмете улица Гурко в отсечката от подземната улица до Цар Симеон защо е еднопосочна ? Губи се смисълът от подземната улица . Нищо не облекчава.

Добави коментар

Водещи новини