Борисов се скара на службите заради създадената паника на летището (видео)

  • 02 декември 2015 10:10

  • 2701
  • 4
Борисов се скара на службите заради създадената паника на летището (видео)
© novini.bg

Преди Министерски съвет всяка сряда службите и премиерът имат регулярна среща. Днес отново тя се състоя и на нея Борисов е критикувал всички заради създалата се неоснователна паника през вчерашния ден на Летище София.

Пред журналисти главсекът на МВР съобщи, че  министър - председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е запознат с всички данни и факти от вчерашния ден, предаде репортер на novini.bg.

Костов обясни, че  трябва явно всички служители, не само тези на силовото ведомство, а и от другите институции, да бъдат обучени за справяне със ситуации, подобни на вчерашната. 

Главсекът на МВР отново съобщи, че по случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2701 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
гошо

2015.12.06 | 09:35

4
Оставка на некадърния герберастки туч!
Фори

2015.12.06 | 09:35

3
Служителите на реда и на летището е нужно да бъдат обучени да се държат професионално и да умеят адекватно да реагират на такъв вид ситуация. За тази цел е необходимо министър -председател и министър на МВР, които да са на място!
BOIKOOOO PAZAWRA NA ERDOGAN-SMURT KURWOOOOO

2015.12.02 | 14:51

2
SMURT ZA TIKVOZA
Бойко Борисов е уникален педераст!

2015.12.02 | 14:51

1
Някой да е виждал хомосексуалният Боко Тиквата (Тиквената Златка) с жена от 2001 година откато му дават мазната мутра по телевизията!? Не! Това, че имал жена и дъщеря е поредната е пълна лъжа за пред хората! Това не ви ли говори, че това същество е напълно сбъркано!? Как това същество от третия пол ще се защитава семейството и децата в България!? Този никога не е имал жена и деца! Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този урод, наркотрафикант и престъпник!? Всички мръсотии и нещастия в България през последни няколко години са твoе дело Тикво! Няма друг политик с който българите да са се гаврили толкова!

Добави коментар

Водещи новини