Майката на стрелеца от Лясковец: Полицаите се избиха сами в тъмното, после натопиха него

  • 26 ноември 2015 07:57

  • 2960
  • 3
Майката на стрелеца от Лясковец: Полицаите се избиха сами в тъмното, после натопиха него
©

Четири години синът ми не е излизал от дома си. Това каза майката на Петко Петков от Лясковец - Стефанка Савова в студиото на БТВ.

При акция на полицията и специални части синът й уби командоса Емил Шарков и рани още трима. Въпреки това тя продължава да твърди, че синът й е жертва и не е виновен за нищо. „Дойдоха и ни нападнаха както спим. Те влизат, чупят прозорци и почват да стрелят. В тъмното се убиха едни други и после натопиха Петко”, спомня си Савова.

„На гаража ни от 20 години пише „Смърт за вас”, посочи тя. По думите й, всичко било, за да бъде изкаран Петко от дома си и закаран в МВР, където да го прегледа експерт. "Те искат да го вкарат в лудница, за да го уморят", категорична е майката.

На въпрос дали синът й не чувства вина за убития командос Емил Шарков и ранените му колеги, Савова отвърна: „И моят син е ранен – тънки черва, дебели, изваден бъбрек. Той се разкая”.

„Жилището ми е разрушено, аз го градя 50 години. Никаква работа не са си вършили. Това не е работа”, каза тя по адрес на служителите на МВР. Попитана дали има нещо, което иска да каже на близките на Емил Шарков, Савова отвърна: "Не".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2960 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Радина

2016.11.03 | 22:07

3
Те се избили взаимно...Той се разкая... За какво се разкаял , щом са се избили взаимно?!
Естето

2016.11.03 | 22:06

2
Наследствени шизоиди и ги пускат да говорят по телевизията!Трябвало е и двамата да ги приберат в лудницата, където им е мястото до живот!
Бо

2016.11.03 | 22:06

1
Права е жената най не скопосаната акция,май се стреляха едни срещу други.Неграмотно организирана акция резултата се видя.

Добави коментар

Водещи новини