Експерт: Атентатът е целенасочен. Алексей Петров знае кой е стрелял по него

  • 29 октомври 2015 13:28

  • 5563
  • 7
Експерт: Атентатът е целенасочен. Алексей Петров знае кой е стрелял по него
©

Атентатът срещу Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна е напълно целенасочен. Това коментира пред Канал 3 Николай Радулов, бивш главен секретар на МВР по повод стрелбата в София. По думите му, той има връзка и с мигрантската драма - заради този натиск, полицията е отслабена в страната.

Според Радулов, въпреки, че Петров казва, че не знае кой е авторът на атентата, той има предположение.

Фактът, че гранатата, която е била изстреляна от гранатомета, но не се е взривила показва едно - хората, които са тръгнали да стрелят са имали криминални мотиви, но са нямали опит с оръжия.

Съвпадението, че този атентат става в изборно време, и момент, в който на държавата предстоят важни неща, Радулов каза, че едва ли се цели отвличане на вниманието.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
5563 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
БОЗДУГАН -- ОТРЕПКА ОТ АТАКА

2015.10.31 | 22:55

7
МЪКАААААА , ГОЛЯМА МЪКА, БАЙ МЕСТАНЕ, БЛАГОДЕТЕЛЮ ! ТАЗИ ГНУСНА КОЧИНА ЮРУШ СЕ РАЗПАДА, НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ГЛАСУВА ЗА РУБЛАДЖИЙСКИ БОКЛУЦИ !

2015.10.30 | 13:07

1
мъка е, я, не е лесно да си тъп, съчувствам ти
Бойко ТИКВАТА ПРОСТА

2015.10.30 | 13:15

6
Мааму стара , ко коментирате ве , тоз Аликсей да не е уручасън ве ?! С Чакъра стана от раз ! А при Питроф колко пътя и се ни става , дявол го взел !
Иван

2015.10.30 | 13:07

4
Хора не се подвеждайте! Всички медии се държат от силовата групировка ГЕРБ=БKП=ДС и боса на българската комунистическа мафия БОЙКО БОРИСОВ! Взривът пред дома на журналиста Сашо Диков е дело на младежката организация на ГЕРБ по поръчка двата ИЗВЕРГА Бойко Борисов и Цветан Цветанов! Докога ще давате трибуна на един от най-големите престъпници в страната. Това е БЕЗОБРАЗИЕ!!! Защо този човек не е В ЗАТВОРА!!! Не забравяйте, че Бойко Борисов е: 1. Все още член на БКП; 2. Този изверг е репресирал и убивал десетки хора преди 10-ти ноември; 3. Участвал е активно във възродителния процес; 4. Ръцете му са изцапани с кръвта на десетки хора през 90-те години като организатор на силови групировки и бос на подземния свят; 5. С помоща на ДС е извършена най-голямата манипулация в историята на Европейския съюз а имено приемането на групировката ГЕРБ=БСП в ЕНП!!!! 6. Този изверг е готов да убие много хора и дори майка си да продаде (ако вече не го направил) за да може да се задържи във власта и да си направи на жертва пред Европейската делегация!

2015.10.30 | 13:08

5
Ти си Дудука бе! Толкова простотия има само на дудука в китарата!
гост

2015.10.30 | 13:07

3
Иване,Иване ,да те е.е кой те хване ! Ти се имаш за последна инстанция ,а си гола вода .Плюеш само глупости които си чул на партийните сказки подплатени с много комплексарска злоба. Гола водичка си !!!

2015.10.30 | 13:07

2
Хахо ле , Хахо , мършо затворническа ..................... !!

Добави коментар

Водещи новини