Антоанета Лазарова загуби кметската битка за Гаганица (видео)

  • 28 октомври 2015 07:35

  • 4429
  • 3
Антоанета Лазарова загуби кметската битка за Гаганица (видео)
©

Кандидатката на БСП в монтанското село Гаганица Антоанета Лазарова, която се прочу с прическата си не успя да стане кмет. Тя взе 14,68% от гласовете на съселяните си и остана зад представителя на ГЕРБ Емил Миладинов, който спечели 85,3% подкрепа.

В предаването "Тази сутрин" по БТВ тя благодаря на хората, които са гласували за нея. "Аз се чувствам морален победител. Освободих хората от страха. За съжаление вниманието бе насочено само към визията ми, а не към програмата ми", заяви Антоанета Лазарова.

"Семейството ми беше категорично против да се кандидатирам за изборите. Емил Миладинов стана четвърти мандат за кмет. Първият му мандат бе издигнат от БСП, след това смени политическата си ориентация, докато стигна до подкрепата на ГЕРБ".

Въпреки неуспеха в опита на Лазарова да се заеме с кметските дела, повечето от съселяните й смятат, че се е представила достойно и с внушителната си прическа е помогнала за селото им да се чуе из цяла България. Пък и може да е по-добре, че не стана кмет - така Антоанета ще има повече време да се занимава с изявите си в местната фолклорна група и други културни събития, в чиято организация е ненадмината фурия, споделят нейни почитатели.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4429 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
dicu

2015.10.28 | 21:00

3
КАКЪВ Е ТОЯ ЛЮДОВИК ЧЕТИРИНАЙСТИ В НАПРЕДНАЛА ВЪЗРАСТ БЕ ЕЙЙЙ
добри

2015.10.28 | 20:59

2
еми те селяните искат кмет не бостанско плашило

2015.10.28 | 20:59

1
Какъв е тоя чумпил бе оуууууууууууу?!?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини