Спират водата в някои части на столицата в четвъртък

  • 27 октомври 2015 16:20

  • 2509
  • 0
Спират водата в някои части на столицата в четвъртък
© Gettyimages/Gulliver

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 29 октомври (четвъртък), съобщават от дружеството.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Розова долина", ж.к. "Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. в района на ул. "Калиакра", ул. "Лозенец", ул. "Розова долина".

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Софроний Врачански", ж.к. "Банишора" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 16.00 ч. по ул. "Софроний Врачански" от ул. "Струга" до ул. "Беласица"; по ул. "Беласица" от ул. "Софроний Врачански" до ул. "Черни Лом".

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Висо" във вилна зона "Врана-Лозен-Триъгълника" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. в района на вилна зона "Врана-Лозен-Триъгълника" и бул. "Цариградско шосе" от 166 до ул. "Околовръстен път".

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Новачки", кв . "Бенковски" се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 12.30 ч. в района на ул. "Новачки" - нечетни номера; по ул. "Логачка" от ул. "Новачки" до ул. "Крушица".

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Отец Паисий", кв. "Ботунец" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. в района на улиците "Тракийска могила", "Васил Левски", "Зорница".

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Мара Бунева", кв. "Орландовци" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. по ул. "Мара Бунева" от ул. "Съзнание" до ул. "Кирил Пърличев".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уверяват от "Софийска вода".

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация на телефон 0700 12121.

Последвайте канала на

2509 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини