Спират водата в софийския кв. Иван Вазов

  • 04 ноември 2011 15:02

  • 620
  • 0
Спират водата в софийския кв. Иван Вазов
©

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в кв. „Иван Вазов” на 7 ноември, съобщиха от Софийска вода.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен канал и водопровод се налага спиране на водоподаването на 7 ноември (понеделник) от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

бул. „Витоша”, ул. „Бяла черква”, бул. „П. Ю. Тодоров” и бул. „България”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на бул. „Витоша” и бул. „България”.

На 8 ноември 2011 г. (вторник) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен канал и водопровод се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района - по ул. „Стефан Малинов” от ул. „Краище” до ул. „Бяла черква”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Стефан Малинов” и ул. „Краище”. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121. „Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Последвайте канала на

620 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини