Строги санкции за джигитите на пътя искат гражданите (видео)

  • 07 октомври 2015 14:39

  • 1542
  • 1
Строги санкции за джигитите на пътя искат гражданите (видео)
©

Строги санкции за джигитите на пътя искат гражданите, които застанаха днес пред камерата на novini.bg.

Високи глоби и наситеност от камери предлагат анкетираните. По думите им, особено затегнат контрол трябва да има по столичните булеварди, където в късните часове се провеждат нерегламентирани гонки.

Някои от анкетираните се оказаха свидетели на среднощни гонки. Те обясниха, че няма смисъл да викат полиция при подобни случаи, защото патрулки ще дойдат доста късно и никой няма да е останал от нарушителите. "Няма как да докажеш, че именно даден човек се е състезател", твърдят граждани.

Според тях гражданското общество трябва да се активизира и да обяви война на всички, които нарушават Закона за движение по пътищата, а НС трябва по най - бързия начин да приеме необходимите законови промени, за да бъдат санкционирани нарушителите и да бъде осигурено спокойствието.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1542 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.10.07 | 17:20

1
много удобно , сигурно същите ; граждани ; искаха пенсиониране на 65 г . , и въпроса не е за състезателите а за по-високи парични глоби и насилственото Им събиране , пък после доказвай че си шофирал безопасно , НЕ на крадливата и манипулативна политика , ще си протестирам САМ , защото ЗНАЯ че съм прав

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини